tiistai 17. heinäkuuta 2012

You can learn about everything



Heippa!

Ollaan tässä Coran kanssa taas touhuiltu kaikenlaista, enimmäkseen ratsasteltu ilman satulaa kun ei ole mielikuvitusta juuri nyt riittänyt muuhun:) Lisäksi huomasimme juuri ettei ponin taidot ole niin hyvät kuin esim. vuosi sitten, joten me nyt muistuttelemme ponille kaikenlaista, mitä pienet vuokraajat eivät vielä osaa, selästä käsin. Tässä on kuvia teille yhdestä päivästä tässä, kun mä ratsastelin hetken. Ei mennyt oikeen hyvin mutta ihan ookoosti ainakin.


kuvien laatu on taas mitä parhain ja ponikin kulkee pää pystyssä (vielä;))

...ja ratsastajahan ei ole ollenkaan liian iso... Kai se poni tällaset harvat ratsastuskerrat jaksaa isompaakin, kun ratsastetaan vaan alle puoli tuntia :)

oho viiminen kuva jäi väärin päin:D Mut täs on vähän esimakua tosta videosta. Olin siis ratsastanut ilman satulaa ja kun tuotiin poni talliin niin hän ei enää suostunutkaan päästämään kuolaimia suusta. Siinä ne roikku ponin suussa eikä poni ymmärtänyt päästää niista ollenkaan irti:D Älkää välittäkö videon tirskumisesta ja muista äänistä...


Corasta on kaiken lisäksi alkanut tulla tosi liikuntaintoinen, aina nykyään kun me viedään ponia tarhaan, tai haetaan sieltä, alkaa se aina laukkaamaan tai vähintään ravaamaan :D Ai niiin, ollaan myös suunniteltu että osallistuttais Coran kanssa Koivumäentallin mach showhun mikä on 5.8. Vaskiolla. Ei olla tosin vielä ilmottauduttu, koska täytyy hoitaa pari juttua ennen kuin voidaan ilmottautua sinne. Hyvää päivänjatkoo teille, me tästä lähdetään taas tallille:)

-eveliina

Näittekö muuten jo uuden bannerin?;) Muokattiin kuvatkin silleen et ne näkyy haaleena mut kun laittaa hiiren kuvan päälle se näkyy normaalinvärisenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti