lauantai 21. heinäkuuta 2012

Just when it can't get worse I've had a shit day

Otsikko ei liity poniin mitenkään:) Olin tällä viikolla yks päivä yksin tallilla, menin mopolla ja hain ponin ihan normaalisti. Siinä sitte sähläsin ja yks Coran tarhakavereista päätti mennä maistamaan ruohoa aidan takaa...No laitoin ponin takasin tarhaan ja otin sieltä vaihtokauppana ihan oman pikkucoramme:) Juoksutin Coraa ja laitoin maahan pari puomia lämppäriks minkä yli poni juoksi ihan intona. Poni meni kyllä tosi hyvin! Myöhemmin laitoin pikkuesteen minkä yli poni meni ympyrällä (samalla siis juoksutin+hypytin). Huomasin ponin ilmeestä miten se nautti hyppäämisestä ja kaahottamisesta(kin). Oli aivan mahtava poni taas vaihteeksi ja sai kyllä paremmalle tuulelle!

Kuvia ette nyt saa, koska tosiaan olin yksin niin en pystynyt itse juoksuttamista kuvaamaan. Otin kuitenkin Coran "tehtävistä" kollaasin, minkä näette tässä!

vähän on huono kuva mut ei voi mitään:)

Poni selvästi tajuaa et heti kun laitetaan suojat niin hän pääsee hyppäämään. Käytetään suojia aina vaan hypätessä ja poni on kyllä aina paljon reippaampi ja jotenkin innokkaamman olonen kun tietää jo alkutunnista et "jee tänään hypätään".

anteeks taas kuva väärin päin! blogger on aika hidas ja en jaksa lataa tätä kuvaa uudelleen (koska sähläsin jotain taas ja se jäi näin:D...) mutta ajatus on tärkein:) Sitä vielä noista suojista, et ne on kyllä aika vanhat jo mutta tosi hyvät!  Ollaan muistaakseni ostettu nuo börjesiltä ja ne on kuin tehty Coran jalkaan. Ostettiin aluksi horzelta vaaleanpunaiset suojat Coralle, mut ne oli aivan liian isot, vaikka olivatkin shettiskokoa. Börjesiltä ei sit löytynyt vaaleanpunaisia suojia mut tarpeeksi lähelle kuitenkin:) Eipä olleet kalliitkaan, hintaa en nyt muista, mut jos etsitte shetuillenne suojia niin suosittelen näitä! Anteeks ponin puhtaat kaviot, oltiin just tultu kentältä:D

Oltiin tänään sitten tallilla ihan Anniinan kanssa ja saatiin  niin söpöjä kuvia Corasta ja muistakin poneista, mut ne kuvat ei oo nyt koneella niin laitan niitä vaikka ens postaukseen:) Tänään ei kunnolla ihan liikutettu ponia et ennemminkin temppuiltiin ja alettiin opettamaan kumartamista ja jalkojen laittoa autonrenkaan sisälle. Poni alkoi oppimaan varsinkin ton jälkimmäisen jo aika hyvin!


Vähän huono kuva mut oltiin yks päivä kiertelemässä kirppiksiä ja sielt löyty tällanen ihan uus/käyttämätön finntackin viininpunanen satulahuopa! Ostettiin se vaikka oliki pony kokoinen, kyllähän Coralla muitakin ponikokosia huopia on ja ne on just sopivia:-) Tämä maksoikin vaan 4 euroa.

Banneri on tällä hetkellä aivan järkyttävän liian lyhyt, mutta se menee vaihtoon heti kun löytyy inspistä tehä uus! Meenkin tästä nyt shoppailee alennusmyyntejä nettiin (ainakin hööks ja horze on pakko tarkistaa) joten hyvää viikonlopun jatkoa vaan kaikille!(:

-eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti